Κροατία Ισπανία / Wde0whrqz55pym : Απίστευτος αγώνας με δυνατές συγκινήσεις ανάμεσα σε ισπανία και κροατία για το euro 2020, κράτησε μέχρι τέλους τους θεατές.

Κροατία Ισπανία / Wde0whrqz55pym : Απίστευτος αγώνας με δυνατές συγκινήσεις ανάμεσα σε ισπανία και κροατία για το euro 2020, κράτησε μέχρι τέλους τους θεατές.. Τα τελευταία 21 χρόνια, κροατία και ισπανία έχουν αναμετρηθεί σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια συνολικά έξι φορές, από τις οποίες τις δύο νικητές αναδείχθηκαν οι κροάτες, τις τρεις οι ισπανοί και μια. Η 'hrvatska' ξεκίνησε μουδιασμένα την προσπάθεια της στην φάση των ομίλων, όμως σταδιακά ανέβασε στροφές και. «είναι ένας από τους δυσκολότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να τύχουμε», δήλωσε για την ισπανία ο ζλάτκο ντάλιτς, προσθέτοντας πως θα προτιμούσε τη σουηδία. Το πιο απίθανο αυτογκόλ στην ιστορία των euro! Ο λούκα μόντριτς το πήρε πάνω του, από το δεξί του πόδι ξεκίνησε η αντεπίθεση και η κροατία με τη νίκη επί της.

Ο ουνάι σιμόν έκανε μια τεράστια γκάφα στην αναμέτρηση της ισπανίας με την κροατία για τη φάση των 16 του euro 2020.ο ισπανός τερματοφύλακας δέχθηκε μια πάσα από τον πέδρι στον οποίο χρεώθηκε το αυτογκόλ, αλλά δεν μπόρεσε. Πολυνίκης ομάδα στη διοργάνωση με 5 κατακτήσεις (μαζί με την ιταλία), αλλά κυριαρχεί την τελευταία δεκαετία. Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης ανάμεσα σε κροατία και ισπανία, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του euro 2020. Στην ιστορία θα μείνει το παιχνίδι της κροατίας με την ισπανία και για το απίστευτο αυτογκόλ που σημειώθηκε. Κροατία εναντίον ισπανίας στη φάση των «16» και οι δυο ομάδες στο «πάρκεν» της κοπεγχάγης θα επιδιώξουν να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στα προημιτελικά του euro.

9a6ekip67n8pim
9a6ekip67n8pim from resources.sport-fm.gr
Η μπάλα δεν ακούμπησε στα δίχτυα, καθώς οι αμυντικοί της ισπανίας απομάκρυναν όμως ο διαιτητής ενημερώθηκε από το ρολόι γραμμής ότι είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή της. Τα τελευταία 21 χρόνια, κροατία και ισπανία έχουν αναμετρηθεί σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια συνολικά έξι φορές, από τις οποίες τις δύο νικητές αναδείχθηκαν οι κροάτες, τις τρεις οι ισπανοί και μια. Το πιο απίθανο αυτογκόλ στην ιστορία των euro! Στο 'parken' της κοπεγχάγης, κροατία και ισπανία διεκδικούν ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του euro 2020. Στην ιστορία θα μείνει το παιχνίδι της κροατίας με την ισπανία και για το απίστευτο αυτογκόλ που σημειώθηκε. Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης ανάμεσα σε κροατία και ισπανία, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του euro 2020. Ζήτησε πέναλτι ο μοράτα για χέρι του βίντα (vid) 19:37. Απιθανη απόκρουση του ουνάι σιμόν (vid) τρομερή επέμβαση του ισπανού γκολκίπερ στο 96', ο οποίος είπε «όχι» στον κράμαριτς!

Η μπάλα δεν ακούμπησε στα δίχτυα, καθώς οι αμυντικοί της ισπανίας απομάκρυναν όμως ο διαιτητής ενημερώθηκε από το ρολόι γραμμής ότι είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή της.

Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης ανάμεσα σε κροατία και ισπανία, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του euro 2020. Πολυνίκης ομάδα στη διοργάνωση με 5 κατακτήσεις (μαζί με την ιταλία), αλλά κυριαρχεί την τελευταία δεκαετία. Απιθανη απόκρουση του ουνάι σιμόν (vid) τρομερή επέμβαση του ισπανού γκολκίπερ στο 96', ο οποίος είπε «όχι» στον κράμαριτς! Τα τελευταία 21 χρόνια, κροατία και ισπανία έχουν αναμετρηθεί σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια συνολικά έξι φορές, από τις οποίες τις δύο νικητές αναδείχθηκαν οι κροάτες, τις τρεις οι ισπανοί και μια. Σοβαρεύτηκαν την τελευταία αγωνιστική, κατάφεραν να φανούν συνεπείς στο ραντεβού για τη φάση των «16» του euro 2020 και πλέον κροατία και ισπανία καλούνται να συνεχίσουν στον ίδιο μοτίβο για μια θέση στα προημιτελικά. Ο ουνάι σιμόν έκανε μια τεράστια γκάφα στην αναμέτρηση της ισπανίας με την κροατία για τη φάση των 16 του euro 2020.ο ισπανός τερματοφύλακας δέχθηκε μια πάσα από τον πέδρι στον οποίο χρεώθηκε το αυτογκόλ, αλλά δεν μπόρεσε. Ζήτησε πέναλτι ο μοράτα για χέρι του βίντα (vid) 19:37. Στην ιστορία θα μείνει το παιχνίδι της κροατίας με την ισπανία και για το απίστευτο αυτογκόλ που σημειώθηκε. Στο 'parken' της κοπεγχάγης, κροατία και ισπανία διεκδικούν ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του euro 2020. Ο λούκα μόντριτς το πήρε πάνω του, από το δεξί του πόδι ξεκίνησε η αντεπίθεση και η κροατία με τη νίκη επί της. Οι δύο ομάδες κοντράρονται σήμερα (19:00, αντ1) στο « πάρκεν. Κροατία εναντίον ισπανίας στη φάση των «16» και οι δυο ομάδες στο «πάρκεν» της κοπεγχάγης θα επιδιώξουν να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στα προημιτελικά του euro. Η μπάλα δεν ακούμπησε στα δίχτυα, καθώς οι αμυντικοί της ισπανίας απομάκρυναν όμως ο διαιτητής ενημερώθηκε από το ρολόι γραμμής ότι είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή της.

Τα τελευταία 21 χρόνια, κροατία και ισπανία έχουν αναμετρηθεί σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια συνολικά έξι φορές, από τις οποίες τις δύο νικητές αναδείχθηκαν οι κροάτες, τις τρεις οι ισπανοί και μια. Την αντιμετώπισε το 2018 στο nations league. Επίσης σημειώνεται ότι ο νικητής της σημερινής. Στο 'parken' της κοπεγχάγης, κροατία και ισπανία διεκδικούν ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του euro 2020. Στην ιστορία θα μείνει το παιχνίδι της κροατίας με την ισπανία και για το απίστευτο αυτογκόλ που σημειώθηκε.

Mpnyrx6hm3qoqm
Mpnyrx6hm3qoqm from www.newsit.gr
Το πιο απίθανο αυτογκόλ στην ιστορία των euro! Η 'hrvatska' ξεκίνησε μουδιασμένα την προσπάθεια της στην φάση των ομίλων, όμως σταδιακά ανέβασε στροφές και. Σοβαρεύτηκαν την τελευταία αγωνιστική, κατάφεραν να φανούν συνεπείς στο ραντεβού για τη φάση των «16» του euro 2020 και πλέον κροατία και ισπανία καλούνται να συνεχίσουν στον ίδιο μοτίβο για μια θέση στα προημιτελικά. Κροατία και ισπανία θα τεθούν αντιμέτωπες στον αγωνιστικό χώρο του «πάρκεν» της κοπεγχάγης στις 19:00, διεκδικώντας μία θέση στην προημιτελική φάση του euro 2020. Ζήτησε πέναλτι ο μοράτα για χέρι του βίντα (vid) 19:37. Πολυνίκης ομάδα στη διοργάνωση με 5 κατακτήσεις (μαζί με την ιταλία), αλλά κυριαρχεί την τελευταία δεκαετία. «είναι ένας από τους δυσκολότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να τύχουμε», δήλωσε για την ισπανία ο ζλάτκο ντάλιτς, προσθέτοντας πως θα προτιμούσε τη σουηδία. Ο ουνάι σιμόν έκανε μια τεράστια γκάφα στην αναμέτρηση της ισπανίας με την κροατία για τη φάση των 16 του euro 2020.ο ισπανός τερματοφύλακας δέχθηκε μια πάσα από τον πέδρι στον οποίο χρεώθηκε το αυτογκόλ, αλλά δεν μπόρεσε.

«είναι ένας από τους δυσκολότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να τύχουμε», δήλωσε για την ισπανία ο ζλάτκο ντάλιτς, προσθέτοντας πως θα προτιμούσε τη σουηδία.

«είναι ένας από τους δυσκολότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να τύχουμε», δήλωσε για την ισπανία ο ζλάτκο ντάλιτς, προσθέτοντας πως θα προτιμούσε τη σουηδία. Ο λούκα μόντριτς το πήρε πάνω του, από το δεξί του πόδι ξεκίνησε η αντεπίθεση και η κροατία με τη νίκη επί της. Στην ιστορία θα μείνει το παιχνίδι της κροατίας με την ισπανία και για το απίστευτο αυτογκόλ που σημειώθηκε. Η μπάλα δεν ακούμπησε στα δίχτυα, καθώς οι αμυντικοί της ισπανίας απομάκρυναν όμως ο διαιτητής ενημερώθηκε από το ρολόι γραμμής ότι είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή της. Το πιο απίθανο αυτογκόλ στην ιστορία των euro! Πολυνίκης ομάδα στη διοργάνωση με 5 κατακτήσεις (μαζί με την ιταλία), αλλά κυριαρχεί την τελευταία δεκαετία. Οι δύο ομάδες κοντράρονται σήμερα (19:00, αντ1) στο « πάρκεν. Απιθανη απόκρουση του ουνάι σιμόν (vid) τρομερή επέμβαση του ισπανού γκολκίπερ στο 96', ο οποίος είπε «όχι» στον κράμαριτς! Επίσης σημειώνεται ότι ο νικητής της σημερινής. Στο 'parken' της κοπεγχάγης, κροατία και ισπανία διεκδικούν ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του euro 2020. Την αντιμετώπισε το 2018 στο nations league. Η 'hrvatska' ξεκίνησε μουδιασμένα την προσπάθεια της στην φάση των ομίλων, όμως σταδιακά ανέβασε στροφές και. Κροατία και ισπανία θα τεθούν αντιμέτωπες στον αγωνιστικό χώρο του «πάρκεν» της κοπεγχάγης στις 19:00, διεκδικώντας μία θέση στην προημιτελική φάση του euro 2020.

Απίστευτος αγώνας με δυνατές συγκινήσεις ανάμεσα σε ισπανία και κροατία για το euro 2020, κράτησε μέχρι τέλους τους θεατές. Οι δύο ομάδες κοντράρονται σήμερα (19:00, αντ1) στο « πάρκεν. Στο 'parken' της κοπεγχάγης, κροατία και ισπανία διεκδικούν ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του euro 2020. Η 'hrvatska' ξεκίνησε μουδιασμένα την προσπάθεια της στην φάση των ομίλων, όμως σταδιακά ανέβασε στροφές και. Η μπάλα δεν ακούμπησε στα δίχτυα, καθώς οι αμυντικοί της ισπανίας απομάκρυναν όμως ο διαιτητής ενημερώθηκε από το ρολόι γραμμής ότι είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή της.

Cepzgqlaslyxdm
Cepzgqlaslyxdm from www.tovima.gr
Το πιο απίθανο αυτογκόλ στην ιστορία των euro! Ο ουνάι σιμόν έκανε μια τεράστια γκάφα στην αναμέτρηση της ισπανίας με την κροατία για τη φάση των 16 του euro 2020.ο ισπανός τερματοφύλακας δέχθηκε μια πάσα από τον πέδρι στον οποίο χρεώθηκε το αυτογκόλ, αλλά δεν μπόρεσε. Απιθανη απόκρουση του ουνάι σιμόν (vid) τρομερή επέμβαση του ισπανού γκολκίπερ στο 96', ο οποίος είπε «όχι» στον κράμαριτς! Κροατία και ισπανία θα τεθούν αντιμέτωπες στον αγωνιστικό χώρο του «πάρκεν» της κοπεγχάγης στις 19:00, διεκδικώντας μία θέση στην προημιτελική φάση του euro 2020. Η μπάλα δεν ακούμπησε στα δίχτυα, καθώς οι αμυντικοί της ισπανίας απομάκρυναν όμως ο διαιτητής ενημερώθηκε από το ρολόι γραμμής ότι είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή της. Σοβαρεύτηκαν την τελευταία αγωνιστική, κατάφεραν να φανούν συνεπείς στο ραντεβού για τη φάση των «16» του euro 2020 και πλέον κροατία και ισπανία καλούνται να συνεχίσουν στον ίδιο μοτίβο για μια θέση στα προημιτελικά. Στην ιστορία θα μείνει το παιχνίδι της κροατίας με την ισπανία και για το απίστευτο αυτογκόλ που σημειώθηκε. Πολυνίκης ομάδα στη διοργάνωση με 5 κατακτήσεις (μαζί με την ιταλία), αλλά κυριαρχεί την τελευταία δεκαετία.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται σήμερα (19:00, αντ1) στο « πάρκεν.

Επίσης σημειώνεται ότι ο νικητής της σημερινής. Κροατία και ισπανία θα τεθούν αντιμέτωπες στον αγωνιστικό χώρο του «πάρκεν» της κοπεγχάγης στις 19:00, διεκδικώντας μία θέση στην προημιτελική φάση του euro 2020. Τα τελευταία 21 χρόνια, κροατία και ισπανία έχουν αναμετρηθεί σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια συνολικά έξι φορές, από τις οποίες τις δύο νικητές αναδείχθηκαν οι κροάτες, τις τρεις οι ισπανοί και μια. Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης ανάμεσα σε κροατία και ισπανία, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του euro 2020. Στην ιστορία θα μείνει το παιχνίδι της κροατίας με την ισπανία και για το απίστευτο αυτογκόλ που σημειώθηκε. Το πιο απίθανο αυτογκόλ στην ιστορία των euro! Ο ουνάι σιμόν έκανε μια τεράστια γκάφα στην αναμέτρηση της ισπανίας με την κροατία για τη φάση των 16 του euro 2020.ο ισπανός τερματοφύλακας δέχθηκε μια πάσα από τον πέδρι στον οποίο χρεώθηκε το αυτογκόλ, αλλά δεν μπόρεσε. Η 'hrvatska' ξεκίνησε μουδιασμένα την προσπάθεια της στην φάση των ομίλων, όμως σταδιακά ανέβασε στροφές και. Την αντιμετώπισε το 2018 στο nations league. Σοβαρεύτηκαν την τελευταία αγωνιστική, κατάφεραν να φανούν συνεπείς στο ραντεβού για τη φάση των «16» του euro 2020 και πλέον κροατία και ισπανία καλούνται να συνεχίσουν στον ίδιο μοτίβο για μια θέση στα προημιτελικά. Στο 'parken' της κοπεγχάγης, κροατία και ισπανία διεκδικούν ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του euro 2020. Ο λούκα μόντριτς το πήρε πάνω του, από το δεξί του πόδι ξεκίνησε η αντεπίθεση και η κροατία με τη νίκη επί της. Η μπάλα δεν ακούμπησε στα δίχτυα, καθώς οι αμυντικοί της ισπανίας απομάκρυναν όμως ο διαιτητής ενημερώθηκε από το ρολόι γραμμής ότι είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή της.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama